Δικτυακό Μάρκετινγκ - MLM: Το 95% αποτυγχάνει! Γιατί ;

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Το 95% αποτυγχάνει! Γιατί ;




Η αλήθεια είναι ότι το 95% των ανθρώπων που ασχολούνται με το Δικτυακό Μάρκετινγκ αποτυγχάνει. 

Σας κάνει εντύπωση;

Μήπως θέλετε να σας τα παρουσιάσουμε όλα όμορφα και ονειρικά  ώστε να έρθετε στην παρέα μας. ΌΧΙ ,αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και αν πονάει. Και προτιμάμε να λέμε την αλήθεια, παρά να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. 
Αλλιώς όλοι θα ήμασταν εκατομμυριούχοι!

Αν σκεφτείτε λογικά ,και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα, πάλι το ποσοστό αυτών που
κερδίζουν πολλά χρήματα, είναι εξίσου μονοψήφιο. Αν κάποιος ανοίξει μια καφετέρια δεν σημαίνει ότι θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Αν κάποιος επενδύσει κάποια χρήματα για να ανοίξει ένα μαγαζί, δεν σημαίνει ότι θα πλουτίσει. Το ίδιο ισχύει για όλους αυτούς που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι υπάλληλοι ούτως η αλλιώς έχουν ταβάνι στα εισοδήματα τους και δεν υπολογίζονται.
Γιατί όμως όλα τα παραπάνω επαγγέλματα δεν τα κατακρίνουμε όταν κάποιος δεν μπορεί να κερδίσει χρήματα και μόνο για το Δικτυακό Μάρκετινγκ ακούγονται φωνές ότι είναι απάτη.
Σε όλα τα επαγγέλματα κερδισμένοι βγαίνουν αυτοί που θα δουλέψουν με όρεξη, σωστά και αγαπάνε αυτό που κάνουν.
Οι λόγοι αποτυχίας τις περισσότερες φορές οφείλονται σε μας και μόνο σε εμάς!
Αν δούμε την εργασία μας σοβαρά ,εμείς το ξέρουμε.
Αν θέσουμε στόχους και προσπαθήσουμε να τους πιάσουμε, εμείς αποφασίζουμε.
Αν κοιτάμε να βελτιώνουμε τις γνώσεις μας και δεν είμαστε στάσιμοι ,είναι προς όφελος μας.
Το να καταφέρουμε να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι ,μόνο εμείς το ξέρουμε και πόσο το θέλουμε. Αν το θέλουμε πραγματικά,θα το καταφέρουμε είτε με το ΔΜ ,είτε με κάποια άλλη εργασία.     
Η διαφορά όμως με κάποιον που ξεκινάει με μια εταιρεία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι ότι τα χρήματα που θα επενδύσει θα είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα όλα τα παραπάνω παραδείγματα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μικρότερο ρίσκο επένδυσης ,χωρίς όμως να έχουμε περιορισμό για την επιτυχία μας. Έχουμε με το ξεκίνημα μας ανθρώπους που είναι εδώ για να μας βοηθήσουν και ταυτόχρονα ένα σύστημα που αποδεδειγμένα δουλεύει. Έχουμε άνεση στο χρόνο που θα εργαστούμε και το χώρο που θα στήσουμε το γραφείο μας και ένα σωρό άλλα πλεονεκτήματα.
Είμαστε πιο ευέλικτοι γενικότερα. Το θέμα είναι να αποφασίσουμε ότι μας αρέσει αυτό το μοντέλο και να το ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.  
Τα υπόλοιπα είναι απλώς δικαιολογίες!

Δείτε επίσης: